A mediterrán ételek egyensúlyba hozzák a szervezetet, és feltöltik a kimerült vitamin és ásványi anyag raktárokat, így már talán nem is meglepő, hogy miért élnek tovább a mediterrán térségek lakói. Heti egy alkalommal érdemes beilleszteni az étrendbe egy-egy mediterrán fogást, mert már azzal sokat tehetünk az egészségünkért. Kezdje ma, a feltöltődést a fokhagymás vajban sült lazaccal!
Hozzávalók 4 személyre:
- lazacszelet (4 db.)
- fél kocka vaj
- 3 gerezd fokhagyma
- só
Elkészítése
Egy serpenyőben olvasszon vajat és tegye rá a lazacszeleteket, és mindkét oldalát hirtelen süsse ki. 5-5 5 perc alatt.
Miközben a lazac sült törje össze a fokhagymát és szórja mellé. Ha kész, salátával tálalja!
További érdekességekért, bátran keresse fel a Szeniormagazin Facebook oldalát!
(Kép: kraftfoods.com)